| Referate | Director web | Adauga link | Contact |


Termeni si conditii de utilizare a site-ului acuz.net

Prezenta conventie privind "Termeni si conditii de utilizare a site-ului acuz.net" (denumita in continuare "conventia") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul acuz.net (denumit in continuare "Site-ul") ori poate utiliza in orice mod serviciul oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare "serviciul"), si are valoarea unei conventii incheiate intre acuz.net (denumita in continuare Administratorul Site-ului), in calitatea sa de administrator al Site-ului si de furnizor al serviciului, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciul (denumit in continuare "Utilizator").

Potrivit prevederilor acestei Conventii Utilizator Cedent inseamna orice persoana care trimite un anunt spre a fi postat pe Site potrivit prevederilor Conditiilor speciale de utilizare a serviciilor de intermediere care constituie parte integranta a acestei Conventii; Utilizator Beneficiar inseamna orice persoana care in urma citirii anuntului postat de Utilizatorul Cedent descarca un material promovat printr-un anunt pe Site, in schimbul unei plati, in conditiile acestei Conventii; material cesionat inseamna lucrari de licenta trimise de catre Utilizatorii Cedenti catre Utilizatorii Beneficiari, lucrari promovare prin intermediul anunturilor postate pe Site pe baza si cu acceptarea prevederilor Conditiilor Speciale de serviciilor de intermediere, care constituie parte integranta din prezenta Conventie; Continutul Site-ului inseamna orice materiale, informatii, articole, lucrari, dar fara a se limita la acestea postate pe Site.

Neacceptarea acestei Conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau a serviciului, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Conventiei si a oricarei prevederi din aceasta.

Furnizarea de date si informatii. Protectia datelor personale

Pentru a raspunde intrebarilor Utilizatorilor si pentru a tine evidente despre folosirea Site-ului poate aparea necesitatea de a cere Utilizatorilor sa furnizeze informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite Utilizatorilor alte oferte, informatii despre serviciile Administratorului Site-ului fara acordul Utilizatorului. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri ai Administratorului Site-ului care asigura buna functionare a Site-ului si furnizarea serviciilor. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Acest Site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizatori: adresa de Internet a Utilizatorului, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de utilizator prin Site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de Administratorul Site-ului prin intermediul Site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de Site, dar si a serviciilor furnizate de Administratorului Site-ului.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorul Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin e-mail la adresa:admin@acuz.net

Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6413, 6384, 6383.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere etc,) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta Continutul site-ului.

Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Lucrarile vor fi utilizate exclusiv in scop de informare, documentare si / sau cercetare. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Este strict interzisa utilizarea lucrarii stiintifice in vederea falsificarii calitatii de autor a unei lucrari de orice natura, inclusiv de licenta, de diploma, de disertatie, de doctorat, dar fara a se limita la acestea. Utilizatorul se obliga sa respecte toate prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa admin@acuz.net.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului sunt proprietatea Administratorului Site-ului, cu exceptia cazului in care este indicat alt autor, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Administratorului Site-ului.

Utilizatorii Site-ului sunt de acord ca Administratorul Site-ului sa posteze in Site anunturile de promovare a lucrarilor stiintifice al caror autor este Utilizatorul.

Nici un material introdus pe Site nu poate fi reprodus, copiat ori multiplicat in orice mod decat cu permisiunea scrisa si prealabila a Administratorului Site-ului sau a autorului materialului respectiv. Administratorul Site-ului poate folosi orice material introdus pe Site in scopuri promotionale pe oricare alte site-uri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care Administratorul Site-ului a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.

Politica Administratorului Site-ului este de a respecta toate legile privitoare la proprietatea intelectuala si dorim sa fim instiintati despre orice incalcare a acestora. Daca unele din datele reproduse pe acest Site constituie o incalcare a drepturilor de autor sau a oricaror alte drepturi, Utilizatorii pot sa ne trimite un mesaj in acest sens care sa contina urmatoarele informatii: o semnatura fizica sau electronica a unei persoane autorizate sa actioneze in numele celui care poseda drepturile de autor in scopul inregistrarii mesajului; identificarea originalului in cauza; identificarea materialului de pe Site ce a incalcat sau a devenit subiectul incalcarii drepturilor de autor; adresa, numarul de telefon si adresa de posta electronica a partii vatamate; o declaratie prin care partea vatamata se arata a fi de buna-credinta in ceea ce priveste folosirea neautorizata a materialului; o declaratie ca informatiile din mesaj privitoare la incalcarea drepturilor de autor corespund realitatii, iar partea vatamata este autorizata sa actioneze in numele titularului drepturilor de autor sau a oricaror alte drepturi pretinse a fi incalcate.

Conditii de utilizare

Utilizatorii Site-ului sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii: - Nu vor promova pe Site sau prin intermediul Site-ului materiale sau orice alte informatii ce contravin legii, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios ori care sunt contestabile in orice alt mod;

- Nu vor promova pe Site materiale de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi;

- Nu vor promova pe Site virusi, scripturi sau alte programe de acest gen care pot conduce la perturbarea functionarii Site-ului ori a serviciului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe Site ori oferite de acesta;

- Nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului promovat prin anunturile disponibile pe Site, a mesajelor sau a altor informatii;

- Nu vor redistribui continutul oferit de Utilizatorul Cedent sub nici o forma, inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul scris si prealabil al acestuia.

Utilizatorii Cedenti si Utilizatorii Beneficiari se obliga sa respecte si Conditiile Speciale de utilizare a serviciilor de intermediere furnizate pe Site, care constituie parte integranta a prezentei Conventii.

Conditiile Speciale de utilizare a serviciilor de intermediere furnizate pe Site stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate publica si promova anunturi prin intermediul Site-ului. Administratorul Site-ului furnizeaza servicii de publicare si promovare a anunturilor Utilizatorului Cedent, potrivit prevederilor prezentelor Termeni si conditii si explicatiilor oferite pe Site. Administratorul Site-ului opereaza o baza de date in care Utilizatorii Cedenti pot publica anunturi conform prezentelor Termeni si Conditii si pot promova contra cost aceste anunturi. Administratorul Site-ului are dreptul, nu si obligatia, de a filtra anunturile publicate si / sau promovate de Utilizatori prin intermediul Serviciilor. Administratorul Site-ului nu are obligatia de a controla continutul anunturilor. Administratorul Site-ului pune la dispozitia Utilizatorilor Cedenti si Utilizatorilor Beneficiari o platforma de comunicare, nefiind implicat in tranzactiile dintre acestia (nu este reprezentantul niciunuia).

Utilizatorul Cedent il garanteaza pe Administratorul Site-ului ca materialele promovate prin anunturile postate pe Site sunt creatia sa, sunt originale si detine toate drepturile asupra lor.

Utilizatorul Cedent intelege si accepta ca Administratorul Site-ului are dreptul sa selectioneze in mod discretionar anunturile care pot fi postate pe Site pe baza unor criterii stabilite de acesta. Administratorul Site-ului poate sa refuze postarea pe Site a oricarui anunt pe care il considera inadecvat sau necorespunzator serviciului oferit pe Site. Refuzul de a posta pe Site oricare anunt nu necesita nicio notificare, anunt, sau orice alta formalitate si explicatie din partea Administratorului Site-ului catre Utilizatorul Cedent.

Administratorul Site-ului poate oricand sa inceteze afisarea pe Site a oricarui anunt daca constata ca prin acesta s-au incalcat drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare, ori contin date si informatii incorecte sau false.

Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere pentru continutul anunturilor postate pe Site, pentru continutul materialelor transmise de Utilizatorul Cedent catre Utilizatorul Beneficiar sau pentru orice efecte juridice derivand din utilizarea acestora. Utilizatorul Cedent intelege si accepta ca el este singurul raspunzator fata de Utilizatorii Beneficiari si orice alta persoana pentru continutul materialelor si orice efecte juridice derivand din utilizarea acestora.

In urma descarcarii unui material promovat de Utilizatorul Cedent prin intermediul platformei de comunicare pusa la dispozitia acestuia de Administratorul Site-ului, Utilizatorul Beneficiar primeste dreptul de utiliza materialul exclusiv in scopuri personale. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a materialului cesionat sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Utilizatorului Cedent este singurul raspunzator in fata Utilizatorul Beneficiar si a oricarei alte persoane pentru incalcarea prevederilor acestei Conventii si / sau a legislatiei in vigoare.

Lucrarile vor fi utilizate exclusiv in scop de informare, documentare si / sau cercetare. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Este strict interzisa utilizarea lucrarii stiintifice in vederea falsificarii calitatii de autor a unei lucrari de orice natura, inclusiv de licenta, de diploma, de disertatie, de doctorat, dar fara a se limita la acestea. Utilizatorul se obliga sa respecte toate prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Utilizatorul Beneficiar intelege si accepta ca Administratorul Site-ului ofera doar o platforma pentru postarea anunturilor si este doar intermediar intre Utilizatorii Cedenti si Utilizatorii Beneficiari. Acest serviciu este oferit potrivit principiului "asa cum este" "asa cum sunt disponibile" si Utilizatorul Beneficiar, precum si Utilizatorul Cedent, le folosesc pe riscul lor.

Utilizatorul Cedent, Utilizatorul Beneficiar precum si orice alta persoana intelege si accepta sa nu aduca modificari, sau sa creeze ori sa incerce sa creeze un inlocuitor sau un serviciu ori produs similar prin utilizarea sau accesul la Site si serviciul oferit prin intermediul Site-ului.

Limitarea raspunderii

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatorii Cedenti catre Utilizatorii Beneficiari. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice alte servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice din informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv dar nu numai cele privind textul imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile, materialele transmise de Utilizatorii Cedenti catre Utilizatorii Beneficiari si care sunt promovate prin anunturile postate pe Site, sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Administratorul Site-ului nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, utilizatorul este de acord ca Admnistratorul Site-ului nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea serviciului sau orice alt aspect relationat serviciului.

Utilizatorul este de acord sa protejeze si sa asigure pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului sau orice alt aspect relationat serviciului.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Modificarea Conventiei

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din prezenta Conventie sau prezenta Conventie in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de serviciu ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a serviciului.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Administratorul Site-ului, prevazute de prezenta Conventie, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezenta Conventie vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu prezenta Conventie va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a sediului Administratorului Site-ului.
Curs valutar
Euro4,5511
Dolarul american4,2615
Lira Sterlina5,3015
Gramul de aur170,1555
Leul moldovenesc0,2176
Materii referate

Anatomie (61)

Astronomie (61)

Biologie (546)

Chimie (530)

Contabilitate (87)

Design (4)

Diverse (878)

Drept (356)

Ecologie (59)

Economie (520)

Educatie Fizica (2)

Educatie si Invatanmant (2)

Engleza (463)

Filosofie (99)

Fizica (343)

Franceza (25)

Geografie (838)

Germana (40)

Informatica (354)

Istorie (1169)

Italiana (21)

Latina (26)

Literatura (22)

Logica (6)

Management (133)

Marketing (118)

Matematica (114)

Mecanica (13)

Medicina si Farmacie (229)

Muzica (35)

Psihologie (337)

Religie (248)

Romana (2303)

Spaniola (31)

Statistica (17)

Stiinte politice (27)

Turism (64)

Nota explicativa

Informatiile oferite de acuz.net au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica. Va recomandam utilizarea acestora doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale.